Баба – това е жена която няма свои деца.

...
   Баба – това е жена която няма свои деца.
Коментари Харесай

Трогателно съчинение на дете за бабите

 

 

„ Баба – това е жена която няма свои деца. Тя обича дребни момиченца и момченца, които са деца на другите хора. Дядото – също е баба, единствено, че мъжка. Той върви на разходка с момчетата и си приказват за лов на риба и други неща.

Бабите не би трябвало да вършат нищо, единствено да вървят на посетители. Те са остарели и по тази причина не могат да тичат и доста да скачат. Но могат да ни заведат на панаира и у тях би трябвало да има доста пари, с цел да ни качат на въртележката.

Ако се разхождат с нас, се стопират да погледат най-различни неща като да вземем за пример красиви листа или гъсеници. Те в никакъв случай не приказват: „ Да побързаме “. Те носят очила и могат да изваждат зъбите си.

Бабите не са длъжни да бъдат доста умни, с цел да дават отговор на такива въпроси като „ Защо кучетата гонят котки? “ или „ Къде е главата на червея? “. Когато ни четат книжки, те не пропущат нищо и не споделят, че тази приказка към този момент сме я чели.

Всеки би трябвало да се постарае да има баба, тъй като те са единствените възрастни, които имат свободно време за децата. “

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР